Welkom bij Wolwinkel Weldraad Amsterdam

In de breiwebshop van Weldraad vindt u een unieke verzameling natuurvriendelijk en biologisch geproduceerde breiwol en garens en inspirerende patronen. Bij de keuze van onze materialen weegt naast het eco- en milieuaspect ook het fairtrade-aspect altijd zwaar mee. Wij verkopen dan ook veel ecologische en biologische producten. Wij zijn trots op het resultaat; een oogstrelende en inspirerende collectie biologische wol en garens die voortdurend worden aangevuld en vernieuwd.

Misschien bent u al eens in onze wolwinkel op de Haarlemmerdijk 147 in Amsterdam geweest en wilt u nog breiwol kopen of iets anders bijbestellen? Uw garens, ecowol en andere producten kopen via de webshop is de snelste manier. Ook kunt u zich via de webshop opgeven voor een van onze cursussen en/of workshops.

Als u het product dat u zoekt niet in de webshop kunt vinden, stuur ons dan een mailtje. Als we het op voorraad hebben, sturen we u een factuur en zodra we de betaling ontvangen hebben maken wij de verzending in orde.

Wist u trouwens al dat Weldraad regelmatig te vinden is op diverse handwerkevenementen? U kunt het ons laten weten als u wilt dat we iets voor u meenemen.

U kunt ons volgen op breiwinkel weldraad facebook en/of via de Nieuwsbrief.            

WINKEL-OPENINGSTIJDEN :

maandag : 13.00-18.00 uur

dinsdag t/m vrijdag : 10:00 - 18:00 uur

zaterdag : 10:00 - 17:30 uur

zondag : gesloten