Deze leuke trui van La Maison Rililie spreekt voor zichzelf.

Het wordt van boven naar beneden gebreid, waarbij eerst de schouderstukken worden gebreid. Daarna worden deze verbonden aan elkaar door het achterpand. Dit wordt tot de oksel gebreid en daarna wordt het voorpand aan de schouderstukken gebreid. Vanaf de oksel kan het geheel in het rond verder gebreid worden.

Dit model is gebreid met de Supersoft van HolstGarn maar je kan hem ook van de Coast van HolstGarn breien zodat het een echte zomertrui wordt. Met een enkele draad wordt dit op 3mm naalden gebreid, maar het kan ook heel goed met dubbele draad met pen 4mm. Het uitgebreide kleurenpallet van deze beide garens is het moeilijk om een zelfde trui als een ander te maken. 

In het pakket zit garen om de trui met een enkele draad te breien. Er zit in: 200gr van de hoofdkleur, 100gr van de tweede kleur en 50gr voor de 3de kleur. Dit is genoeg om ook de grootste maat mee te breien.

Nu je weet hoeveel gram je per kleur nodig heeft kan je zelf ook andere kleuren uitkiezen en een unieke col samenstellen.


Wist je trouwens dat we ook verschillende soorten breiles geven? Ben je onzeker of je dit wel kan? We helpen je graag om van dit  project een succes te maken. Voor advies over de breiles die het best bij jou past kun je tijdens openingstijden naar de winkel bellen.

Breipakket Coctail Jumper

  • Model: Breipakket Coctail Jumper
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • € 39,95

  • Excl. BTW: € 33,02