Breiweek op Texel

Breiweek op Texel    Van 11 t/m 16 maart 2019

5 dagen breien op Texel

Tijdens deze 6-daagse breiweek is er gelegenheid om naast vakantie te vieren, je breivaardigheid een nieuwe impuls te geven.

Het wordt alweer de vijfde keer dat we deze Breiweek organiseren! Een heerlijke week van ontspanning, inspiratie en verwennerij;)

Elke dag zal er in de middag een inspirerende workshop gegeven worden waarvoor we alleen de meest gewilde cursusgevers zullen uitnodigen.

Door in gesprek te gaan met de deelnemers van de Breiweek maart 2019 zullen we in de komende tijd een cursusaanbod opstellen waarmee we alle deelnemers een plezier doen. Elke workshop zal bovendien op verschillende niveaus gegeven worden, vanaf het beginnersniveau tot een niveau van gevorderden.

Tot nu toe zijn er suggesties gedaan voor een workshop kleurenleer, een uitdagende haakworkshop en een wandeling onder leiding van een gids in de Sluftervallei. Wanneer je beslist om mee te gaan ben je van harte welkom om een suggestie te doen voor een thema voor een  workshop. In de loop van de tijd zal er zo weer een aantrekkelijk cursusaanbod voor de Breiweek ontstaan, dat we uiterlijk september 2018 op de website zullen communiceren.

Naast het aanbod van de workshops kun je natuurlijk vrijelijk aan je eigen project werken. De kennis die de cursisten onderling uitwisselen is een zeer waardevolle bron.


Wij hebben tijdens de Breiweek het verwennen van de deelnemers hoog in het vaandel. Zo maken we van alle maaltijden een klein feestje en hoef je er zelf niets voor te doen;) We koken zoveel mogelijk met lokaal eten en we hebben veel ervaring met vegetarisch koken. Uiteraard houden we rekening met eventuele diëten.

Waar:

De verblijfplaats voor de Breiweek Texel is een groot huis van Landal Greenparks in de Sluftervallei.

Prijs: € 750 op basis van verblijf in een 2-persoonskamer. Inbegrepen in de prijs: alle maaltijden en lekkers tussendoor, de workshops en het gebruik van oefengaren en breinaalden. Niet inbegrepen zijn de reiskosten van en naar Texel, alcoholische versnaperingen en het materiaal voor het eigen project.

Bereikbaarheid Texel:

Texel is een andere wereld, en toch zo dichtbij; in een kleine twee uur ben je vanuit hartje Amsterdam aan de koffie/thee op Texel. De boot gaat op de halve uren vanaf Den Helder naar Texel van 6.30 tot 21.30 en op de hele uren van Texel naar Den Helder van 6.00 tot 21.00, voor meer info:
Veerdienst Texel

Ga je mee? Inschrijven:

Inschrijfformulier Breiweek Texel    

Minimaal 14 en maximaal 20 deelneem(st)ers.

* Aan het eind van de inschrijfperiode kunnen we kijken of er ruimte is om tegen een meerprijs een klein aantal kamers als 1-persoonskamers te boeken.

* Eenvoudig direct online bestellen kan ook : hieronder (wel graag het inschrijfformulier invullen).Product vergelijk (0)


Breiweek Texel

Breiweek Texel

B..

€ 750,00 Excl. BTW: € 619,83

Weergeven 1 t/m 1 van in totaal 1