Wie is Weldraad?

Over Weldraad

Wie is Weldraad?

De drijvende kracht achter Weldraad, onze mooie wolwinkel in Amsterdam, is Anna Amenta. Anna (1966) staat natuur- en milieubewust in het leven. Sinds 2012 realiseert zij haar droom: een eigen breiwinkel. Ze combineert een zakelijke kracht met haar passie voor mooie, natuurlijk geproduceerde materialen en geeft hiermee Weldraad vorm. Inmiddels staat er een betrokken team achter Anna: drie parttime medewerksters die u vakkundig kunnen helpen.

Door het uitgebreide assortiment aan bijzondere materialen, patronen en originele pakketjes wil Anna slapende genieters wakker kussen. Maar ook professionele en recreatieve handwerkers die al langer met dergelijke producten werken, zullen bij Weldraad een assortiment van uitstekende kwaliteit herkennen. 

Waarom Weldraad?


Onze visie ‘Mensen komen naar Weldraad omdat ze in een creatief proces zitten. Weinig van hen willen op datzelfde moment dan ook moeten nadenken over het milieu of over eerlijke handel. Bij Weldraad hoeft dat ook niet want wij hebben dat voorwerk al voor de klanten gedaan: bij de inkoop van onze producten letten wij vooral op wáar en hoe het geproduceerd is en waar het product van gemaakt is: wij kiezen voor ‘zo dichtbij mogelijk’ en zoveel mogelijk milieuvriendelijk en biologisch geproduceerd. Klanten voelen en zien deze keuzes terug in de prachtige kwaliteit van onze wol, garens en stoffen. Een goede kwaliteit tegen een eerlijke prijs, daar word je blij en creatief van!

Onze missie: milieubewust in het leven staan brengt met zich mee dat je keuzes maakt over welke producten je wel of niet gebruikt. Weldraad kiest ervoor zoveel mogelijk met natuurlijke materialen te werken en hiermee dragen we een steentje bij aan het verkleinen van onze footprint op deze aarde. 

Kortom, de draad die voortkomt uit de harmonie van natuur, milieu, mens en dier, is onze Weldraad.